Eldivan 100.Yıl İlkokulu

Vizyon: Türkiye Cumhuriyetine sahip çıkan, çağın gerektirdiği bilgi ve teknoloji kültürünü özümseyerek ülkesini tüm dünyada temsil eden nitelikli bireyler yetiştirmektir.

Misyon: Öğrencilerimizin, Bireysel niteliklerini dikkate alarak öğrenmelerini; bilgili,yetenekli, iletişim gücü yüksek,özgüven sahibi, çok yönlü düşünme gücüne sahip, çağın gereklerine ayak uydurabilen, teknolojiyi etkin kullanan, işbirliğine dayalı ekip çalışmalarına yatkın bireyler olmalarını sağlamaktır.

Başarılar:

Saatler: Ders Başlama -08.30 Ders Bitiş -14:50
Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları: Okulumuz Beyaz Bayrak ve Beslenme Dostu Okul sertifikalarına sahiptir.

WEB - https://eldivan100yilio.meb.k12.tr

Adres - DERE MAH. ŞEHİT ASTSUBAY ALİ GÜLBAHÇE CAD. 100. ILK OKULU BLOK NO 7 ELDİVAN / ÇANKIRI

Yerleşim Yeri - Eldivan 2800 nufusa sahip şirin bir Anadolu ilçesidir.

Ulaşım Belediye otobüsleri sabah 07:00-19:00 arasında saatte bir sefer yapmaktadır.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık İl merkezine 18Km İlçe merkezine 500m bulunmaktadır.